Vi leverer innovative løsninger som
forenkler kommunikasjon mellom bedrift og kunde

En enklere hverdag

Vår visjon er at vi skal forenkle hverdagen. Og med vårt unike utvalg av trådløse systemer som kan skreddersys den enkeltes behov, tør vi våge å påstå at vi gjør nettopp det – forenkler hverdagen.

Kvalitet tar tid

Vi jobber hele tiden med å utvikle selskapet og å finne nye, gode løsninger. Begge deler krever stor innsats og kanskje over lang tid, både fordi vi er nøye på å teste løsninger selv for å sikre at sluttbrukeren får et så godt resultat som overhodet mulig, men også fordi vi legger mye arbeid i å sikre at leverandørene våre gjør det samme.
Det ligger for øvrig plantet i navnet vårt også; «Com» står for kommunikasjon og «Care» for nettopp dét: omsorg. Ved å forene kommunikasjon og omsorg skaper vi unike løsninger som blir satt i system.

…og slik ble «vi» til ComCare Solutions AS

Det opprinnelige selskapet så dagens lys tidlig i 2014. Etter en tid som «bare» Vellux Norge AS, startet vi også som distributør av de velkjente og robuste systemene fra Call-Systems Technology som har røtter i USA.
I kjølvannet av dette ble det naturlig å gi selskapet et navn som stod mer i stil til den utvidede porteføljen. Og slik var det at ComCare Solutions AS kom til.

Flere hundre års erfaring

I dag har vi til sammen 10 salgsagenter samt nærmere ett dusin samarbeidspartnere, for ikke å snakke om et stadig voksende nettverk innenfor de forskjellige bransjene.
I tillegg til dette er vi tre dedikerte personer som jobber kontinuerlig med videreutvikling av bedriften så vel som å følge opp det som er aller viktigst for oss – nemlig kundene.

Kvalitet i alle ledd

Vi er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, noe som er godt forankret i hele organisasjonen.
Fra første stund skal du som kunde eller samarbeidspartner være trygg på oss – både som personer, og som selskap.

Vi ser frem til å forenkle hverdagen din i mange, mange år fremover!

 

Med hilsener fra
Aina,
Daglig leder, gründer og medeier i ComCare Solutions AS