Er du medlem hos Systemkjøp?

ComCare Solutions er stolte av å presentere avtale med ny samarbeidspartner

Systemkjøp logo
Som medlem i Systemkjøp oppnår man svært gode rabatter og fordeler. Systemkjøps administrasjon har som hovedoppgave å fremforhandle gode, langsiktige avtaler med leverandørene innen de fleste varekategorier du jobber med til daglig. Du får med andre ord muligheten til å kjøpe inn nesten alle varene du selger og bruker til reduserte avtalepriser. Dermed blir dette en lønnsom handel for alle deres medlemmer. Det er gratis å være medlem, og du får ekstra bonus når du kjøper fra deres leverandører. Systemkjøps administrasjon har som oppgave å forhandle frem gode, langsiktige avtaler med leverandører innen de fleste varekategorier du jobber med til daglig.

Vi i ComCare Solutions har nå en ekstra god introduksjonskampanje på våre mest populære produkter, servitørtilkallingssystemet «WaiterCall» og brikkesystemet/pucksystemet «EuroCoaster».

waiter-call-produkt340x340«WaiterCall» er systemet alle restauranter bør ha for å sikre at maten blir servert i tide, fersk og varm.

 

 

 

 

euro-coaster «EuroCoaster» er det naturlige valget der man ønsker at kunden skal hente maten selv.

 

 

 

Les mer om Systemkjøp og dine fordeler som medlem her.

ComCare Solutions er ledende på systemer innenfor blant annet restaurant- og horecamarkedet. Våre produkter er blant de beste og mest robuste. Du kan dermed være sikker på at ditt nye system holder – år etter år.